Ardanta review

Ardanta Review

Ardanta is een uitvaartverzekeraar welke landelijk werkt en een onderdeel is van ASR verzekeringen. ASR (Amersfoortse Stad Rotterdam) is een van de grotere verzekeraars van ons land. Ze hebben een ruim assortiment van producten, waaronder vele soorten verzekeringen en financiële producten. Ardanta is in Enschede gevestigd en biedt uitvaartverzekeringen in geld en ook in diensten.

Het is een verzekeraar welke wil helpen bij een mooie uitvaart. Ze willen echter ook hulp, expertise en ervaring aanbieden om u te helpen. Wat kunt u allemaal vooraf regelen? Wat zijn uw persoonlijke wensen? Het is goed om hier vooraf al over na te denken. Ardanta kan u hierbij helpen.

Laten we Ardanta een review geven en kijken wat de sterke punten zijn:

De voordelen van Ardanta

– Vrij keuze van de uitvaartondernemer

– Kinderen tot 18 jaar zijn kosteloos meeverzekerd

– Emotionele nazorg is ook meeverzekerd

✅ Bereken uw premie bij Ardanta

De keurmerken van Ardanta

Ardanta heeft sinds 2011 het Keurmerk Klantgericht Verzekeren (KKV). Het is een keurmerk voor een specifiek eisenpakket op het gebied van klantgerichtheid. Hier voldoen ze aan en ze bieden een goede dienstverlening aan. Ardanta wordt natuurlijk ook door tal van organisaties in de gaten gehouden. Denk hierbij aan brancheorganisaties en ook de Nederlandse Bank. Het is daarom goed om met Ardanta zaken te doen.

De verschillende soorten uitvaart verzekeringen

Bij Ardanta is het mogelijk om een drietal verschillende uitvaart verzekeringen af te sluiten. Het is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren welke het beste is voor u. We zullen ze alledrie met u doornemen, zodat u een goed beeld heeft van de mogelijkheden.

Het Geld Garant UitvaartplanArdanta

Bij het geld garant uitvaartplan krijgt u een verzekering welke een specifiek geldbedrag uitbetaald na uw overlijden. Het gaat naar wie u maar wilt. Het plan heeft nog geen input nodig op het gebied welke soort uitvaart u wenst. Het geld garant uitvaartplan keert een geldbedrag uit waarmee zelf de uitvaart is te regelen. U bepaalt zelf het geldbedrag wat u wilt verzekeren. Op basis van uw leeftijd hoort hier een specifieke premie bij.

Het Geld Geregeld Uitvaartplan

Hier bepaald u ook een geldbedrag dat uitgekeerd wordt als u overlijdt. Het verschil met het Geld Garant uitvaartplan is, dat dit geldbedrag aan de begrafenisondernemer wordt uitgekeerd. Het geld gaat niet naar de nabestaanden, maar naar de begrafenisondernemer. Natuurlijk kunt u hier ook zelf bepalen hoeveel geld u wilt verzekeren en uitgekeerd wilt krijgen.

Het Zorg Garant Uitvaartplan

Met het Ardante Zorg Garant Uitvaartplan verzekert u een pakket van diensten voor uw uitvaart. Hiermee wordt dus de basis van de uitvaart verzorgd. Het is mogelijk om het pakket uit te breiden met aanvullende diensten. Natuurlijk gaat de premie dan wel omhoog. Het gaat om de volgende zaken welke in het basis pakket zitten:

Begeleiding (persoonlijke hulp, zorg en zelfs rechtsbijstand)Ardanta

De uitvaart (een uitvaartverzorger, vier dragers, vervoer van de overleden persoon en verzorging)

Het vervoer (de rouwauto en volgwagens in uw gemeente)

Rouwkaarten (100 rouwkaarten verzenden)

Vrij te besteden bedrag (U kunt dit naar wens mee verzekeren)

Grafkosten en crematiekosten (opbaren, koffie en broodjes na de uitvaart)

Extra diensten van Ardanta uitvaartverzekeraar

Er zijn een aantal extra handige diensten welke Ardanate uitvaartverzekeringen u biedt. Het gaat om de online uitvaartwaarde meter. Hiermee kunt u snel een schatting krijgen van het geldbedrag wat nodig is voor uw gewenste uitvaart. De kosten zijn per postcode berekend en afgestemd. Een uitvaart in Amsterdam kan duurder zijn dan een uitvaart in Enschede of Arnhem bijvoorbeeld.

Ook hebben ze een eigen website doodgaanendoorgaan.nl om veel achtergrondinformatie te bieden over overlijden en uitvaarten. Ook hier vindt u handige tools en tips rondom de uitvaartverzekering.

Er zijn veel mensen welke gekozen hebben voor de verschillende uitvaartverzekeringen van Ardanta. De nabestaanden worden ook geholpen door middel van begeleiding. De begeleiding is niet alleen voor en tijdens de uitvaart. Ook na de uitvaart bieden ze hulp en service. Het is iets wat voor Ardanta zeer belangrijk is en op een professioneele wijze word uitgevoerd.

Wat anderen zeggen over Ardanta

Natuurlijk wilt u voordat u een verzekering afsluit bij een uitvaartverzekeraar weten wat anderen ervan zeggen. Er zijn een aantal mogelijkheden om hierachter te komen. In de eerste plaats kunt u in uw eigen netwerk gaan informeren wat een goede uitvaartverzekeraar is. Ook kunt u vragen of ze bekend zijn met Ardanta uitvaartverzekeringen.

Daarnaast is het ook goed om op het internet te kijken welke mogelijkheden er allemaal zijn om een verzekering af te sluiten. Online zijn er genoeg Ardanta reviews te vinden. Wat zeggen mensen die u niet kent over dit bedrijf? Hoe goed zijn ze echt? Vergelijk ook direct de vele andere uitvaart verzekeraars zoals Monuta en Yarden.

Het is natuurlijk beter om te lezen wat anderen over het bedrijf zeggen, dan alleen naar het “verkooppraatje” van het bedrijf zelf te luisteren. Het is in iedere branche hetzelfde en ook bij de uitvaartverzekeringen is dit van groot belang.

Zorg voor een onafhankelijke mening van anderen en vorm vervolgens uw eigen mening over de producten, diensten en zaken van een onderneming of bedrijf. Alleen dan kunt u een goede keuze maken.

SamenvattingArdanta

Wij hopen dat u heeft hier een duidelijk overzicht heeft gekregen van Ardanta. We hebben de voordelen en nadelen genoemd en ook laten zien welke pakketten ze aanbieden. Vervolgens hebben we u een aantal tips gegeven om meer informatie te krijgen over Ardanta en wat achtergrond informatie omtrent het bedrijf zelf.

Het is belangrijk om uw eigen mening te vormen over het bedrijf en de producten. Bezoek daarom eerst de website en kijk welke indruk het op u maakt. De volgende stap is om uw mening te toetsen bij anderen en om te kijken wat anderen van de Ardanta uitvaartverzekeringen vinden. Hierna kunt u uw eerste mening bijstellen of bevestigen. Het is prettig om zo te starten en om zo een goed beeld te krijgen van Ardanta.

Het is uiteraard ook verstandig om andere uitvaartverzekeringen met die van Ardanta te vergelijken. U kunt hierbij letten op het aanbod (de inhoud van de pakketten), de prijzen en ook de service en nazorg welke ze bieden. Hierna kunt u snel en gemakkelijk tot een goed aanbod komen.

Ardanta Uitvaartverzekering

Ardanta Uitvaartverzekering

Ardanta

  • Verzekerd bedrag € 7000
  • Betaaltermijn: tot 80 jaar
  • Kinderen meeverzekerd

Overall Rating

Ardanta Uitvaartverzekering Info

Feedback