Klaverblad Review

Klaverblad uitvaartverzekering

Klaverblad uitvaartverzekering is in het jaar 1850 opgericht en werkt in het hele land. Ze bieden naast eenKlaverblad uitvaartverzekering uitvaartverzekering nog vele verschillende andere verzekeringen aan, denk hierbij aan levensverzekeringen, schadeverzekeringen, een arbeidsongeschiktheidsverzekering. en ook verzekeringen voor het MKB en particulieren. Het is dus mogelijk om een totaalpakket af te sluiten bij Klaverblad. Hierdoor heeft u alle verzekeringen onder één dak. De verzekeraar is de laatste jaren meer bekend geworden van hun commercials op televisie.”Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder“. Het is een mooi thema en maakt duidelijk waar de focus ligt. Hetzelfde geldt ook voor de Klaverblad uitvaartverzekering.

✅ Bereken uw premie bij Klaverblad

De premie van de Klaverblad uitvaartverzekering

Het is mogelijk om de Klaverblad uitvaartverzekering per maand, kwartaal of per jaar te betalen. De premie is gebaseerd op de leeftijd van de verzekerde persoon en het uit te keren geldbedrag. Ook is het bepalend of u een crematie wenst of een begrafenis. Wanneer u een meer uitgebreide uitvaart wenst zal de premie ook omhoog gaan. Het verzekerde bedrag dient dan immers hoger te zijn.  Alle gespaarde premies worden bij het overlijden van de verzekerde uitgekeerd voor de betaling van de kosten van de uitvaart. Wanneer de polis is afgesloten ontvangt u ook een polis blad met alle gegevens.

De minimale duur van de premiebetalingen is 10 jaar en kan maximaal doorlopen totdat iemand 81 jaar is. Het is ook mogelijk om de premie in een keer te betalen via een koopsom. U doet dan een keer een grote storting waaruit de premies betaald worden.

Het verzekerde bedrag van de uitvaart

U bepaalt uiteindelijk zelf welk bedrag u wilt verzekeren. Dit bedrag dient minimaal 3.000 euro te zijn en mag maximaal 20.000 euro zijn. Om de kostenstijgingen op te vangen (ieder jaar wordt alles simpelweg wat duurder) wordt het geheel geïndexeerd met een percentage van 2 procent. Zo blijft de polis goed op pijl.

Gemiddeld kost een uitvaart 5.000 euro tot 10.000 euro. Het is dus goed om dit als richtlijn te gebruiken voor het verzekerde bedrag. Het is echter ook mogelijk om gebruik te maken van de uitvaartcalculator om zo te zien welke kosten er gelden voor een uitvaart met uw wensen.

De kinderen zijn bij de Klaverblad uitvaartverzekering gratis (tot maximaal 7.500 euro) meeverzekerd. Het is ook mogelijk om ze een eigen polis te geven, waardoor ze later een veel lagere premie zullen betalen wanneer ze 18 jaar zijn geworden.

Meer informatie over de organisatie

Klaverblad verzekeringen werkt landelijk en heeft meer dan vierhonderd mensen in dienst. Het hoofdkantoor vindt u in Zoetermeer. Het bedrijf is opgesplitst in een aantal maatschappijen welke nauw met elkaar samenwerken. Het gaat hier om:

De Klaverblad Onderlinge Verzekeringsmaatschappij U.A.

Alle schadeverzekeringen zijn hier ondergebracht. Denk hierbij aan de woonhuisverzekeringen, verzekering voor de inboedel, aansprakelijkheidsverzekering en ook de autoverzekeringen.

De Klaverblad Levensverzekering N.V.

Hier zijn alle uitvaartverzekeringen ondergebracht zoals de levensverzekering en ook de risicoverzekeringen voor het (vroegtijdig) overlijden van de verzekerde.

Klaverblad Schadeverzekeringsmaatschappij N.V.

Deze maatschappij is er voor het afdekken van de risico’s van arbeidsongeschiktheid.

Klaverblad uitvaartverzekeringDe Samenwerking Klaverblad Rechtsbijstand en Assurantiën

De laatste maatschappij kent een samenwerking met de Klaverblad Rechtsbijstand stichting. De stichting is onafhankelijk en helpt bij de juridische bijstand voor klanten van de verschillende maatschappijen van Klaverblad verzekeringen.

Dan is er ook nog Klaverblad Assurantiën welke zorgt voor de schakel met het intermediair en de assurantietussenpersonen. Het is zo mogelijk om via een assurantieadviseur een Klaverblad verzekering af te sluiten. De adviseur weet alles te vertellen over de verschillende polissen en verzekeringen van Klaverblad en kan daardoor een goede voorlichting bieden. Ook kunnen ze uw persoonlijke premies berekenen.

De uitvaartverzekering van Klaverblad verzekeringen

Het is mogelijk om voor jezelf of voor je kinderen tot 18 jaar (tot maximaal 7500 euro) een uitvaartverzekering af te sluiten bij Klaverblad. Het verzekerde bedrag kan van 3000 euro tot 20000 euro oplopen. Ze hebben een uitvaartkostenmeter waarmee u kunt zien welke kosten er gemoeid zijn met een uitvaart. Het is mogelijk om het verzekerde bedrag per jaar met 10 procent te verhogen zonder opnieuw een gezondheidsverklaring in te vullen. Controleer wel even of de rouwkaarten en rouwadvertentie bij de verzekering zijn inbegrepen.

Een uitkering in geld bij de  uitvaartverzekering van Klaverblad

Klaverblad heeft een zeer scherp geprijsde uitvaartpolis. Ze zeggen dit niet zelf. Nee, het wordt door de consumentenbond gezegd. De consumentenbond geeft aan, dat ze de beste sommenverzekering hebben.  Ook geven zij aan dat het rendement binnen de polis zeer hoog is met meer dan 3 procent. De dekking is waardevast want deze stijgt jaarlijks met 2 procent mee.

De polis kent een gelduitkering waardoor er veel keuzevrijheid ontstaat waar je de uitvaart wilt laten uitvoeren.

De servicelijn van Klaverblad

Klaverblad verzekeringen heeft voor haar uitvaartverzekeringen een speciale servicelijn. Het is mogelijk om hier alle vragen rondom de uitvaart te stellen. Ook kunt u hier het overlijden van een verzekerde melden. Klaverblad zal vervolgens alles in gang zetten om de uitvaartverzekering uit te keren, zodat een goede uitvaart kan worden verzorgd.

Waarom voor Klaverblad verzekeringen kiezen?

Er zijn een aantal redenen om voor Klaverblad te kiezen. In de eerste plaats zijn ze een maatschappij welke er al sinds 1850 is. Zo lang kun je natuurlijk niet bestaan als je het niet goed doet. Ze worden geroemd om hun eenvoud, waardoor ze de focus kunnen leggen op wat ze moeten doen. Het goed verzekeren van jou. Ze kennen scherpe premies en een goede service. Het is een combinatie waar veel mensen naar op zoek zijn. Maar wij raden het absoluut aan om Klaverblad met andere uitvaart verzekeraars te vergelijken zoals Nuvema, Ardanta of Dela.

Deze uitvaartverzekering is een verzekering welke uitkeert in geld. Hierdoor heeft u een vrije keuze in uitvaartverzorger. Het is voor veel mensen een pluspunt ten opzichte van de andere uitvaartverzekeringen. Hier bent u vaak gebonden aan hun uitvaartverzorgers, uitvaartlocaties of crematoria.

Klaverblad kent een goed rendement binnen haar uitvaartpolissen en maakt het hierdoor mogelijk om een waardevaste polis af te sluiten. Het is niet zo, dat u in de toekomst een uitvaart niet kunt betalen door de prijsstijgingen.

Klaverblad verzekeringen kent een eenvoudige uitvaartverzekering in geld, waar de kinderen tot 18 jaar gratis zijn meeverzekerd. Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken bij deze verzekeraar.

Klaverblad uitvaartverzekering

Klaverblad uitvaartverzekering

  • Verzekerd bedrag € 7000
  • Betaaltermijn: tot 80 jaar
  • Kinderen meeverzekerd

Overall Rating

Klaverblad uitvaartverzekering Info