Over ons

Over ons

Deze site biedt een overzicht van verschillende verzekeraars. Uitvaartgeregeld24.nl is een website waarmee wij de bezoekers willen voorzien van uitgebreide reviews over verzekeraars. Deze site heeft een informatief doeleinde, en de informatie welke u hier kunt lezen is met de grootste zorg samengesteld.

Ons team

Roderick
Content Manager
Verantwoordelijk voor de tekst op uitvaartgeregeld24.nl
Barbara
Design
Verantwoordelijk voor het design op uitvaartgeregeld24.nl
Arjan
Site Administrator
Verantwoordelijk voor de technische aspecten van uitvaartgeregeld24.nl

Informatie op uitvaartgeregeld24.nl

Uitvaartgeregeld24.nl doet haar uiterste best om alle informatie zo up-to-date mogelijk te houden. Het kan echter gebeuren dat informatie welke wij in het verleden hebben geplaatst, niet meer relevant is. Uiteraard doen wij er alles aan om dit te voorkomen. Wanneer dit echter toch het geval is, zouden wij u vriendelijk willen verzoeken om dit via het onderstaande contactformulier aan ons door te geven. Na het ontvangen van een dergelijke melding zal het team van uitvaartgeregeld24.nl direct stappen ondernemen om de site te verbeteren.

Naast informatie over verschillende verzekeraars, vindt u op uitvaartgeregeld.nl alle informatie welke u nodig heeft voor u daadwerkelijk een verzekering afsluit. Op deze manier kunt u een weloverwogen beslissing maken over een verzekering, welke u voor de rest van uw leven afsluit.

Onafhankelijk

Wij wijzen u er graag op dat deze site volledig onafhankelijk is en zal blijven. Door dit gegeven hebben wij geen verplichtingen bij de verzekeraars welke u hier kunt vinden, en beslissen wij absoluut zelf welke verzekeraars er worden vergeleken. Het aanbod verzekeraars te vinden op deze site kan van tijd tot tijd verschillen.

Deze site is in het leven geroepen om de bezoekers ervan een duidelijk overzicht te bieden van de beschikbare opties voor het afsluiten van een verzekering. De informatie welke hier te vinden is kan worden beschouwd als algemene informatie omtrent dit onderwerp. Individuele vragen en zaken over de hier te vinden verzekeringen kunnen niet door uitvaartgeregeld24.nl in behandeling worden genomen. Wanneer u naar aanleiding van de door ons verstrekte informatie een verzekering afsluit bij één van de aanbieders welke u op deze site kunt vinden, is deze partij daarvoor verantwoordelijk.

Vergelijken

U heeft verschillende opties voor het afsluiten van een verzekering. Op deze site bieden wij een overzicht en vergelijking van deze verschillende opties zodat u niet alle aanbieders apart hoeft te bezoeken. Op deze site vindt u de voor en nadelen per verzekeraar,  u ziet in één oogopslag alle prijzen op een rijtje waardoor u niet elke site apart hoeft te bekijken. Het team van uitvaartgeregeld24.nl werkt hard om u een zo uitgebreid mogelijk overzicht te bieden en is constant op zoek naar uitbreiding. Wanneer u suggesties heeft voor andere verzekeraars op deze site dan horen wij dit graag, in dit geval kunt u dit doen door onderstaan contactformulier te voorzien van uw suggestie.

Vergelijkingen worden gemaakt op basis van prijs en uitkeringspremie. Wij attenderen u er vriendelijk op dat de premie van de hier beschreven verzekeringen gebasseerd is op leetijd en daarme dus kan verschillen.

Contact

Wanneer u naar aanleiding van de informatie op deze site vragen of opmerkingen heeft, kunt u via onderstaand contactformulier contact met ons opnemen.

Adres gegevens:

ITO Toren

Gustav Maherplein 1-99

1082 MS Amsterdam