Yarden Review

Yarden review

Yarden uitvaartverzekering is een verzekeraar met rond de een miljoen leden. Ze bestaan al bijna 100 jaar en het is een van de grotere uitvaartorganisaties van het land. Yarden specialiseert zich met in organiseren van een passende begrafenis of crematie. Ze zorgen voor een goede voorlichting en helpen bij de bewustwording van het leven, de dood en een goed afscheid. Ze maken voor iedereen een passend en goed afscheid mogelijk. Yarden heeft 900 medewerkers en werkt ook samen met 200 vrijwilligers. In ons land hebben ze 41 uitvaartcentra en 24 crematoria plus 9 begraafplaatsen. Hierdoor zit er altijd wel een locatie van 

Yarden bij u in de buurt.  Het motto van Yarden is: “Het is onze missie om een goed en waardig afscheid voor iedereen bereikbaar te maken“.

Wat kost een uitvaartverzekering bij Yarden?

Wanneer u een Yarden uitvaartverzekering afsluit doet u dit natuurlijk om zeker te weten, dat er een goede uitvaart volgt na uw overlijden. U wilt uw nabestaanden niet met de kosten opzadelen. Ook wilt u ze, en zichzelf natuurlijk een mooie uitvaart kunnen bieden.

De premie van de uitvaartverzekering wordt bepaald op basis van de leeftijd en het verzekerde bedrag. De uitvaartkosten calculator kan hierbij helpen. Ook kennen ze bij Yarden een eenmalige distributiekosten vergoeding van 59 euro om alle administratieve zaken af te wikkelen. Dit bedrag is niet meegenomen in de premie.

Het beste is om uw eigen premie te berekenen bij Yarden.

✅ Bereken uw premie bij Yarden

Wat doet Yarden voor de uitvaart?

Vaak is dit een emotionele periode. Wanneer er nog geen uitvaartwensen van de overledene bekend zijn worden alle zaken met de nabestaanden besproken. Er wordt gekeken hoe de uitvaart op een goede manier ingevuld kan worden. Het verzorgen, de condoleances, het opbaren en ook de kennisgeving. Vervolgens zijn de bloemen, de kist en de rouwkaarten van belang. Het is mogelijk om dit ook online te doen. Yarden helpt u bij het proces voor de uitvaart.

Wat doet Yarden tijdens de uitvaart?

Tijdens de uitvaart verzorgd Yarden het vervoer, de plechtigheid, de aankleding van de locatie en ook de muziek en catering. Tevens zorgen ze voor een goede manier van condoleance. Ze zorgen voor een goede, mooie en waardige uitvaart voor de overledene. Het is goed om te weten, dat alles netjes en correct wordt verzorgd door Yarden.

Yarden doet meer!

Yarden helpt niet alleen voor de uitvaart en tijdens de uitvaart. Ze doen ook veel na de uitvaart. Ze helpen de nabestaanden bij het rouwproces en er is een chat, er zijn evenementen voor de nabestaanden en ook is er ook lezingen en andere activiteiten via de vereniging Yarden.

De uitvaartconsulent

Bij Yarden is het mogelijk om een gratis afspraak te maken met een uitvaartconsulent. Met deze persoon kunt u dan alle wensen doornemen rondom uw uitvaart. De uitvaart consulenten zijn allemaal vrijwilligers welke vanuit hun eigen overtuiging en betrokkenheid mensen willen helpen. Ze onderschrijven het belang van een goede Yarden uitvaartverzekering, ook voor de nabestaanden. Het is mogelijk om hun al uw persoonlijke uitvaartwensen vast te leggen.

Denk hierbij aan de keuze voor een begrafenis of voor een crematie. Ook kunnen zaken als muziekkeuze, bloemen, begraafplaats en andere zaken aan de orde komen. Het is een dienst welke u niet ziet bij andere uitvaartverzekeringen.

De uitvaartkosten calculator

Het is mogelijk om bij Yarden uitvaartverzekering gebruik te maken van de uitvaartkosten calculator. Het is een manier om binnen een paar minuten te ontdekken, wat de kosten van uw uitvaart zijn. Zaken welke hier aan de orde zijn of u kiest voor een crematie of begrafenis. Ook hoeveel rouwkaarten u wenst en naar welke soort kist de voorkeur uitgaat. Wordt er gebruik gemaakt van rouwvervoer of niet? Zijn er bedankkaarten nodig?

Met de uitvaartkosten calculator kunt u snel zien welke kosten een uitvaart met zich meebrengt, afgestemd opuw persoonlijke wensen. Het helpt u om het te verzekeren geldbedrag te bepalen.

Waarom een Yarden uitvaartverzekering?

Wanneer u overlijdt wil je dat de nabestaanden zorgeloos en op een goede manier afscheid van u kunnen nemen. Het is niet nodig voor hun om zich zorgen te maken over de kosten. Ook worden ze bij Yarden compleet ontzorgd rondom alles wat er gebeurt bij de uitvaart. Wel zo prettig.  Er zijn tal van voordelen wanneer u voor een Yarden uitvaartverzekering kiest. Denk hierbij aan de volgende punten.

Yarden kent scherpe premies en de voorwaarden zijn helder. Duidelijkheid en een waardig afscheid moet voor iedereen bereikbaar en betaalbaar zijn.

Er is geen complexe medische keuring bij Yarden. Met slechts drie vragen bent u helemaal klaar. Snel, simpel en eenvoudig.

U hebt bij Yarden altijd recht op een vrije keuze voor de uitvaartverzorging. U kunt zelf bepalen waar deze plaatsvindt en hoe het afscheid gaat worden. Het is natuurlijk mogelijk om gebruik te maken van de Yarden uitvaartlocaties en hun uitvaartverzorgers. Wanneer u gebruik maakt van de uitvaartdiensten van Yarden krijgt u 10% extra uitvaartzorg. Het is een vrij te besteden aanvullend budget.

Wanneer u een Yarden uitvaartverzekering afsluit wordt u automatisch lid van de vereniging Yarden.

Goed om te weten

Het is goed om te weten, dat Yarden is aangesloten bij het keurmerk uitvaartzorg. De uitvaartverzorger wordt hier op een zestal punten beoordeeld. Het gaat om heldere afspraken rondom de uitvoering van de uitvaart. Transparantie rondom de kosten. Een goede organisatie van de uitvaart.  Bekwaam personeel. Een klanttevredenheidsonderzoek. Doelmatige klachtenafhandeling.

Ook hebben ze al sinds juli 2013 de Gouden oor erkenning. Het is een certificering welke aantoont, dat ze goed luisteren naar hun klanten en effectief handelen op hun klachten. De wensen van de klanten staan centraal.

Yarden weet wat er moet gebeuren

Door de jarenlange ervaring van Yarden en ook de uitvaartverzorgers weten ze precies wat er allemaal moet gebeuren. Ze weten ook, dat het een emotionele periode is voor de nabestaanden. Het is een periode waar u liever niet aan praktische zaken denkt, als koffie en thee voor de gasten, de afwikkeling van papieren rondom de uitvaart, het verzorgen van de bloemen of kiezen van de muziek. Ze kunnen u hierbij op een uitstekende manier begeleiden. Ze kunnen veel taken overnemen en zorgen, dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Uw persoonlijke wensen!

Wilt u meer weten over hoe uw uitvaart eruit kan zien? Waar u op moet letten? Wat de totale kosten zijn gebaseerd op uw wensen? Hoeveel premie u moet betalen? Of het verstandig is om een uitvaartverzekering af te sluiten?Dan is het goed om de site te bezoeken om meer informatie te ontvangen.

Yarden uitvaartverzekering

Yarden uitvaartverzekering

Yarden uitvaartverzekering

  • Verzekerd bedrag € 8000
  • Betaaltermijn: tot 85 jaar
  • Kinderen meeverzekerd

Overall Rating

Yarden uitvaartverzekering Info